Trendi, mégis elegáns esküvői ruhák 2018-ban

Az esküvői ruhák világában éppen úgy folyamatosan változnak a trendek, mint a divat bármely más területén. Az is igaz, hogy ezek a változások finomak és az avatatlan szem számára alig észrevehetők.

Két dolog változott az elegáns, stílusos, különleges esküvői ruhák esetében a korábbi évekhez képest: egyfelől a nehéz anyagok tűntek el szinte teljesen az elit menyasszonyi ruhákból a legújabb kollekciókban, másrészt az abroncsos szoknyát is hanyagolják a neves tervezők.

Milyen menyasszonyi ruhák divatosok 2018-2019-ben?

Az eleganciát egyre inkább a könnyedség, a csipke, a leheletvékony anyagok kölcsönzik az esküvői ruháknak. Muszlinból és tüllből készül a szoknyarész, és sokszor csipke fed nagyobb részeket is.

Habár egyre inkább növekszik a színek választéka, az ekrü és az elefántcsont továbbra is elsődleges. Kiváló példa a legfrissebb trendekre a Lorena sellő menyasszonyi ruha, amely egy gyönyörű, chantilly csipke esküvői ruha, kristálygombokkal díszítve, illúziótüllel kiegészítve.

A 2006-ban világhódító útjára indult Enzoani kollekció egyedi és utánozhatatlan stílusú ruháját bátran viselheti minden hölgy, aki alma, homokóra, oszlop vagy körte testalkattal bír.

A szoknyarész terén is hangsúlyos a változás, mert a nagy, abroncsos szoknyák helyett egyre inkább a könnyedebb, lágyabb mégis szűkebb fazon a divatos, sőt megfelelő testalkattal akár teljesen testhez simuló is lehet a menyasszonyi ruha.

Viszlát, abroncs – üdvözlégy, könnyedség!

Az abroncsot teljes mértékben kerülje az, aki valóban elegáns menyasszony szeretne lenni 2018-ban vagy jövőre! A világmárkák kínálatában abroncsos szoknyarészt egyáltalán nem lehet találni, a rafináltan simuló, könnyeden szűkített fazonúból annál többet.

Divatos és elegáns lehet az a menyasszony is, aki mégis nagy szoknyát szeretne: abroncs helyett több réteg tüllel oldják meg a neves tervezők.

A fátyol, bár a menyasszonyok többsége inkább elfelejtené, úgy tűnik, örök darab – jellemzően az örömanyák azok, akik ragaszkodnak hozzá, tehát jó eséllyel a közeljövőben sem fog eltűnni. Sőt a világmárkák még rá is erősítenek erre, az egészen hosszú, kifejezetten nagy fátylak lesznek divatosak, amelyek ugyanakkor mind letisztultabbá és egyszerűbbé válnak.

Kifejezetten Neked ajánljuk a Kenneth Winston – Ella Rosa kollekcióba pántos, csipke sellő esküvői ruhát, ha szeretnél divatos lenni és ugyanakkor igényled a luxust, az eleganciát és a kifinomult ízléses díszítőelemeket is. Elefántcsontszínben és ekrü kivitelben egyaránt kapható, és bátran viselheted, ha normál, homokóra, vagy alma testalkattal bírsz!

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy a mostani időszak egyszerre kedveskedik a kifinomult eleganciát és az egyszerű, ám lélegzetelállító finomságot kedvelő menyasszonyoknak. Viszlát, abroncsos szoknya, üdvözlégy, elegáns könnyedség!