Tiana menyasszonyi ruha kölcsönző szalonról

A Tiana Bridal Couture Esküvői Ruhaszalont azzal a határozott célkitűzéssel alapítottuk meg, hogy az ide látogató menyasszonyok és kísérőik az első perctől fogva érezzék azt a különleges érzést, amely ehhez a gyönyörű, emelkedett, elegáns eseménnyel összekapcsolódik.
Azt szeretnénk, hogy itt minden menyasszony különlegesnek, egyedinek érezze magát a mi maximális figyelmünkkel és szakértelmünkkel körülvéve.
Életünk egyik legszebb és legfontosabb eseményéhez szalonunk prémium katgóriás ruhái valamint udvarias, empatikus és segítőkész tanácsadónőink a legmegfelelőbb választás.
Személyes konzultáció/tanácsadás
Fontosnak tartjuk, hogy minden menyasszonyunk maximális elégedettséggel távozzon szalonunkból. A személyes konzultáció alkalmával igyekszünk megismerni és feltérképezni a ruhával kapcsolatos igényeket, valamint a menyasszony egyéniségét tükröző elképzeléseket.
A konzultáció alkalmával részletesen átbeszélünk mindent, és ennek megfelelően kezdjük el a próbafolyamatot.
A konzultáció díjmentes!
Top designerek/ díjnyertes tervezők
Szalonunkunkban kizárólag nemzetközi szinten elismert neves tervezők ruháit forgalmazzuk, mint például: Essense of Australia, Martina Liana, Stella York, Enzoani, Aire Barcelona, Kenneth Winston, Ella Rosa
Menyasszonyi ruháink kiemelkedő minősége és egyedi designja jól elkülöníti őket a többi esküvői ruhától. Ha valaki igazán különleges, kifinomult stílusú ruhára vágyik nálunk megtalálja.

 

Ezen esküvői ruhák tervezését bonyolult előkészítési folyamat előzi meg, majd a designer csapat hívja életre a menyasszonyi ruhát.
A esküvői ruhák sokszínűségének csak a képzelet szab határt. Az egyedülálló anyaghasználat biztosítja az esküvői ruhák csodás könnyedségét vagy éppen fantasztikus volumenét. Az esküvői ruháink fő alapanyagait a soft tüll, a szatén az organza, és a georgette anygok adják.

 

Menyasszonyi ruháinkat a nemzetközi esküvői ruha trendek figyelembevéelével választjuk ki külföldi, nagyszabású kiállításokon a magas minőséget szem előtt tartva.
A menyasszonyi ruhák vonalvezetése is nagyon sokféle. Megkülönböztetünk A-vonalú esküvői ruhát, sellő menyasszonyi/esküvői ruhát, hercegnős, királylányos, nagyszoknyás esküvői ruhákat.

 

Az anyaghasználat, illetve ruha díszitettsége is rendkívül eltérő lehet. A visszafogott menyasszonyi ruháktól kezdve a gazdagon díszített esküvői ruhákon át, a moderntől a klasszikusig.
A menyasszonyi ruhák bájos romatikáját a finom csipke adja, melyet a kézi gyöngyözés és a Swarovski kristályok tesznek igazán különlegessé.
Eskvői ruhaszalonunkban egyaránt lehetőség nyílik menyasszonyi ruha kölcsönzésre, valamint esküvői ruha vásárlásra is.

 

Első felvételes menyasszonyi ruhára is lehetőség van szalonunkban, ennek feltételeiről, kérjük érdeklődjön szalonunkban.
Milyen márkákat forgalmazunk?
Az amerikai Enzoani, a spanyol Aire Barcelona és Aire Barcelon Beach Wedding, az ausztrál Essense és Martina Liana, valamint Stella York, illetve a kaliforniai- amerikai Kenneth Winston.
Az említett márkák weboldalai:
Az alábbiakban bemutatjuk luxusmárkáink történetét.
Az Aire Barcelona bemutatása:

A Rosa Clara divatház kifinomult, gyönyörű, egyedi csipkekreációit találjuk meg ebben a kollekcióban.

A gondosan válogatott anyagok, a finom csipkék, lágyan leomló tüllök és a különleges design adja meg ezeknek a menyasszonyi ruháknak a különleges báját. Az Aire Barcelona luxuskollekció meghívott tervezői között üdvözölhetjük Karl Lagerfeldet, Christian Lacroix-t, és Zuhair Muradot.

Letisztult stílus, modern, illetve hagyományos szabásvonalak egyaránt megtalálhatóak ezeknél a meseszép spanyol esküvői ruháknál.

Tervezőnője, Rosa Clara, aki 1995-ben alapította meg cégcsoportját, mely nagyon hamar a menyasszonyi ruhák nemzetközi élvonalába tört.

Jelenleg 5 kontinens, 88 országában érhetőek el a méltán híres spanyol tervezőnő mesés modelljei.

 

A Rosa Clara divatháznak 3 központja van Spanyolországban, a legnagyobb és egyben stratégiailag legfontosabb központ a Barcelonában lévő Calle Quatre Camins, valamint a jelenlegi logisztikai és gyártó központként működő Hospitalet de Llobregat, illetve az 5000 m2-es területen elhelyezkedő, logisztikai, termékfejlesztési- és innovációs központ Sant Just Desvernben.

Az amerikai kontinensen szintén 3 központja van. A fő központ Észak-Amerikában, New Jerseyben található, de fontos logisztikai szerepet töltenek be a brazil, illetve a Mexikóban lévő központok is.

 

Az Enzoani márka bemutatása:

Ki is pontosan Enzoani? Ismerd meg a tervezőt!

 

Kang Chung KA C Lin a kreatív igazgatója a márkának, valamint irányítója a designer csapatnak. A divatvilág egyik központjában, London elismert divatiskolájában szerezte meg a diplomáját, és munkáival hamarosan magára irányította a nemzetközi figyelmet. Kimagasló stílusa, a divat iránti érzékenysége egészen egyedi harmóniát teremt esküvői ruha kollekcióiban.

 

Az ő fantasztikus látásmódjának köszönhetően készülnek ezen meseszép esküvői ruhák, ahol a perfekcionizmus és az egyedi design a meghatározó.
Az Enzoani márkára jellemző a luxus minőségű anyagok, leheletfinom csipkék használata, melyet a különleges design körbeölel.

 

Az Enzoani cégcsoporton belül több márkát is elkülöníthetünk. A névadó fő márka az Enzoani, ahola ruhákra a luxus, a kiemelkedő minőség és az egyedi stílus a jellemző.

 

A Blue by Enzoani és Beautiful by Enzoani márkák az Enzoani fiatalos, bájos, üde vonalát képviselik. Megtalálhatóak itt a modernebb és visszafogottabb vonalvezetések egyaránt.

 

Fontos megemlíteni, hogy az Enzoani márka a díjnyertes esküvői couture márkákhoz tartozik, hiszen számos, szakmai nemzetközi elismerést zsebelt be már az évek során.

 

A kezdeti indulás óta az Enzoani az egyik legkedveltebb márkává vált több kontinensen, mert elkötelezett az innovatív stílus, a kivételes minőség és mindenekfelett az egyedi design mellett.

 

Az Enzoani kollekció menyasszonyi ruháira a meseszép csipkemotívumok és díszítések jellemzőek, illetve nagy szerepet kapnak az egyedi kialakítású felső fűzős részek is.
A Martina Liana márka bemutatása:
Az Essense of Australia cégcsoport luxus esküvői ruha márkája a Martina Liana.

A Martina Liana luxuskollekció tervezőnője a méltán híres Martine Harris, aki maximalizmusával, töretlen profizmusával évről-évre elkápráztató kreációkat mutat be a menyasszonyoknak, és a az esküvői divat szakembereinek is.

A Martina Liana luxuskollekció modelljeire az egyedi design, és a magas anyagminőség jellemző. Gyönyörű, egyedi francia csipkeruhái kiváló választásnak bizonyulnak a luxust kedvelőknek. Díszítőelemek tekintetében kizárólag eredeti Swarovski kristályokat használnak.

 

A rövid ujjú, vállpántos modellek mellett találhatóak ejtett vállú, csipkés-illúziótüllel kialakított hosszú ujjú modellek is, melyeken finom csipke motívumok dominálnak.

A finom illuziótüll hagyja lélegezni a menyasszony bőrét.

A szoknya részek is eltérőek, így láthatunk letisztult vonalvezetésű, egyszerű tüllszoknyát hercegnős stílusú, fodrokkal ellátott esküvői ruhákat, s természetesen találunk csodaszép uszállyal ellátott csipkés ruhakölteményeket is.

 

A Martina Liana kollekció így egyaránt biztosítja a finom, nőies megjelenést, melyet a magabiztosságot sugárzó szabásvonalak tesznek még vonzóbbá.

Egyes modelleknek a test vonalát finoman követő hát kivágása van, mely hozzájárul a gyengéd nőiesség kihangsúlyozásához, illetve a varázslatos precizitással kidolgozott tervezői megoldások pedig még előkelőbb megjelenést biztosítanak.

Szeretettel várjuk esküvői ruhaszalonunkban Budapesten!

 

Tiana Bridal Coututre Esküvői Ruhaszalon

Bejelentkezés (időpontfoglalás)

""
1
Név:az Ön teljes neve
Telefonszám:
Melyik napon szeretne jönni?
Az esemény napja:
Megjegyzés:Írja le kérdéseit, kéréseit bátran!
0 / 500
Previous
Next