Stella York

A Stella York kollekció modelljei

A Stella York kollekció az Essense of Australia cégcsoport egyik al-márkája.

július 30

6284

Részletek
július 30

6343

Részletek
július 30

6385

Részletek
július 30

6432

Részletek
július 30

6490

Részletek
július 30

6519

Részletek
július 30

6558

Részletek

Ebben a kollekciókban a letisztult vonalak, a visszafogott elegancia a jellemzőek.

Egyaránt szerepelnek itt A-vonalú, vintage-stílusú, egyenes szabású, illetve csípőtől lefelé bővülő menyasszonyi ruhák, így szinte minden típusú alkatnak megfelelő modellek állnak rendelkezésére, hogy ki tudja választani azt a ruhát, mely az Ön alakjához és stílusához passzol a legjobban.

Az uszályok kialakításánál változatos és egyedi megoldásokat találunk.

A Stella York kollekció így egyaránt alkalmas az alacsonyabb és magasabb, illetve a molettebb és a vékonyabb hölgyeknek is, hiszen a csodálatos felső és alsó részek összhangja egy mesterien megtervezett elegáns és nőies viseletet eredményez.

 

A Stella York esküvői ruhák töretlen népszerűségének titka abban rejlik, hogy mindig a legelőremutatóbb trendeket alkalmazzák esküvői ruháik megtervezésénél, amely a kifinomult eleganciával párosul. Lágy vonalvezetések, meseszép, leheletfinom gyöngyözések jellemzik ezeket a kreációkat. A Stella York márka a modern menyasszonyok számára készült, akik kedvelik az esküvői divat újításait, mernek mások lenni, mernek kitűnni a sorból és a konvenciókkal szembemenni.

Sokrétű anyaghasználata, a visszafogott púder színek használata és a nemes egyszerűség jellemzi.
A Stella York márka az Essense of Australia cégcsoporthoz tartozik, és a divatház legfiatalabb gyermeke. Nagyon hamar a nemzetközi élvonalba tört egyedi és kifogástalan stílusával.
Ezen márka modelleit leginkább a romatikus bájt és visszafogott eleganciát kedvelőknek ajánljuk. A tervezői csapat vezetője Martine Harris, aki évről-évre szebbnél szebb újdonságokkal kápráztatja el a menyasszonyokat. Maximalizmusának és profizmusának köszönhetően a márka világszerte az egyik legkedveltebb és legkeresettebb lett. A tervezőnő godolt a molettebb alkatú hölgyekre is, hiszen plus size esküvői ruhákat is tervez.
Jelenleg 4 kontinensen, több, mint 50 országban forgalmazzák a világon.
Aki ezen kreációkat választja, garantáltan különlegesnek fogja érezni magát a nagy napon.

Bejelentkezés (időpontfoglalás)

""
1
Név:az Ön teljes neve
Telefonszám:
Melyik napon szeretne jönni?
Az esemény napja:
Megjegyzés:Írja le kérdéseit, kéréseit bátran!
0 / 500
Previous
Next