Neves külföldi esküvői divattervezők és márkák Magyarországon

A neves külföldi esküvői divattervezők valóban a szakma krémjét képviselik, hiszen az esküvői divat, miként az aktuális ruha-trendek, folyamatos változásban van.

A tervezőknek így nem könnyű a dolguk, évről évre megújult kollekciókkal jelentkezzenek nem csak a hétköznapi viselet-, de a menyasszonyi ruhák terén is.

A külföldi esküvői divattervezők és kollekciók közül többet is érdemes kiemelni.

Rosa Clara

Rosa Clara 1995-ben alapította meg cégcsoportját, amelyet hamarosan már nemzetközi szinten is elismertek, mára pedig az élvonalba került. Rosa Clara művészi tehetségét több szakmai díjjal ismerte el a nemzetközi esküvői divatvilág.

A Rosa Clara esküvői ruháira a gondosan válogatott anyagok, a finom csipkék, lágyan leomló tüllök és a különleges design jellemzők, ezek adják meg a menyasszonyi ruhakollekcióik különleges báját.

Letisztult stílus, modern, illetve hagyományos szabásvonalak egyaránt megtalálhatóak ezeknél a meseszép spanyol esküvői ruháknál. Az Aire Barcelona luxuskollekció kifinomult, gyönyörű, egyedi csipkekreációi közül itt választhatja ki Ön is a leginkább ízlésének megfelelő esküvői ruhát.

Elie Saab

Elies Saab a hibátlan esküvői elegancia megtestesítője. A többnyire mindenféle abroncsot mellőző menyasszonyi ruháiban évről-évre jól követhetően mindig a finom, nőies részletekre helyezi a hangsúlyt.

A karcsú derekat és a kivillanó vagy épp szabadon hagyott női vállakat kiemelő, csodásan szabott, leomló anyagok, valamint az apró gyöngydíszítéses és a romantikus csipkés applikációk a 2019-es szezonban is meg fognak jelenni kollekciójában.

Enzoani

Kang Chun „KC” Lin neve fémjelzi az Enzoani márkát, amire a különleges designhoz használt luxus minőségű anyagok és a leheletfinom csipkék használata jellemző. Az Enzoani kollekció menyasszonyi ruháira a meseszép csipkemotívumok és díszítések jellemzőek, illetve nagy szerepet kapnak az egyedi kialakítású felső fűzős részek is.

Kang Chun „KC” Lin London elismert divatiskolájában szerezte meg a diplomáját, és leginkább az esküvői ruha kollekcióiban megmutatkozó kimagasló stílusa és a divat iránti érzékenység egyedi harmóniája hozta el számára a világhírt.

Az itt megtekinthető meseszép Enzoani esküvői ruhákra meghatározó jellemzője a luxus, a perfekcionizmus és az egyedi design.

A Marchesa divatház

A Marchesa 2018-as, igényes menyasszonyi ruha kollekciójára a luxus megjelenésű hatalmas mennyiségű tüll és a mindenen megjelenő fodor-tenger, valamint a 17. századi romantikus megjelenést erősítő virágos díszítések a legjellemzőbbek.

Habár 2019-ben várhatóan Harry herceg és Meghan Markle tavaszi esküvőjének hatása is ott fogja hagyni a bélyegét az esküvői ruhadivaton, ezen márkák darabjait akár még a leendő királynék is bátran viselhetik.