Lehet outletből extra elegáns, minőségi ruhát vásárolni? Nagyon is!

Az outletből vásárolt menyasszonyi ruha olyan, mint a last minute utazás: a minőség változatlan, csak éppen az utolsó lehetőséget ragadják meg.

Azok a hölgyek, akik a legújabb trendeket követő, minőségi menyasszonyi ruhára vágynak, ám a költségvetésük ezt nem teszi lehetővé, gyakran az internetes vásárlást választják – de ez komoly veszélyt hordoz magában.

A külföldi webshopokra egyre többször igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve

Sajnos már a tavalyi év is hangos volt azon elkeseredett menyasszonyok rémtörténeteitől, akik külföldi webshopokon keresztül, a hirdetéshez csatolt fotó alapján vettek meg egy-egy nevesebb esküvői ruha tervező nevével fémjelzett menyasszonyi ruhát.

Csakhogy az álom-ruha helyett végül egy gyenge minőségű, borzalmas szabású, felvehetetlen ruhát kaptak kézhez. Sokan saját bőrükön kénytelenek megtapasztalni, hogy a minőséget bizony mindig meg kell fizetni.

Minőségi menyasszonyi ruhát outletből? Csak ahol fel lehet próbálni!

Azonban létezik megoldás arra, hogy a Nagy Napon egy menyasszony anélkül is csodaszép ruhakölteményben pompázhasson, hogy többszázezer forintot adna ki egy olyan ruhára, amit egyetlen egy nap visel.

A megoldás az outlet, amely segít, hogy a menyasszonyok neves tervezők eredeti ruháiból választhassák ki álmaik ruháját, ráadásul igazán pénztárcakímélő módon. A Tiana esküvői ruhaszalon outlet kínálatában például még a legszebb, márkás külföldi menyasszonyi ruha modellek is kedvezményes áron találhatók meg.

Miért éri meg egy esküvői ruhaszalonnak outlet kínálatot tartani?

A magyarázat egyszerű: az előző évi minőségi kollekciók drága, elegáns ruhakölteményei adott számú kikölcsönzésük után, vagy ha valamiért nem kerültek kiválasztásra, a szalon outlet kínálatába kerülnek át.

A legjobb szalonokban egy menyasszonyi ruha legfeljebb három alkalommal kerülhet kikölcsönzésre, ezzel is megőrizve az outlet ruhák ellenőrzött, kifogástalan állapotát. Az outlet ruhák folyamatosan frissülő kínálatából mind weboldalon keresztül, mind előzetes bejelentkezés alapján, ruhapróba keretében lehetőség van választani.

Az outlet azt is jelenti, hogy kevésbé kell aggódni a ruha állapotának megőrzése miatt

Az outlet lehetővé teszi, hogy a teljesen új állapotú, a divatvilág élvonalába tartozó, prémium kategóriába tartozó, kifutó modellek közül választhasd ki bérlendő ruhád a nagy napra, vagy, hogy azt akár meg is vásárolhasd, mint ezen szatén és csipke menyasszonyi ruha esetében is.

Ez kifejezetten hasznos olyan esetekben, amikor az esküvő tematikájával, vagy programjával nem fér össze a folyamatos ruhára ügyelés, mint például változatos helyszín-lokációk vagy természet-közeli, a szabadban történő szertartás esetén.

Az outlet menyasszonyi ruhák széles választékából választva azonban Te garantáltan a legjobb világmárkák közül vásárolhatsz valóban felszabadult esküvőt és életre szóló, emlékezetes pillanatokat magadnak.