Királynők az oltár előtt: a Stella York esküvői ruhakollekció

Az Essense of Australia Divatház díjnyertes couture esküvői ruhakollekciói Európában és a tengeren túl is hosszú évek óta a stílusos eleganciát és a kiemelkedő minőséget képviselik. A cégcsoport saját márkája, a Stella York a ragyogó és kifinomult menyasszonyi ruháiról híres, méghozzá méltán: immár több, mint 50 országban tartoznak a legkeresettebb modellek közé.

Finom anyagok, aprólékos kidolgozás, kifogástalan stílus, ez a Stella York

A Stella York varázslatos esküvői ruháiban benne rejlik mindaz a lehetőség, amire egy nő vágyik a nagy napon; elbűvölően szexi, extravagáns megjelenést valamint fejedelmi magabiztosságot nyújtanak viselőjüknek, és előre vetítik egy tökéletes és emlékezetes, mesebeli élményekben gazdag nap ígéretét.

A sokszor konvenciókkal is szembemenő, lenyűgözően aprólékos gyöngyözés és csipkedíszítés, a leheletfinom tervezésbeli részletek valamint a valóban minőségi kidolgozás teszi az elegáns vonalú Stella menyasszonyi ruhákat lélegzetelállítóan fenségessé.

Bátran állítható, hogy egy jól megválasztott, kifinomult eleganciát sugárzó Stella York ruha királynői megjelenéssel ruházza fel viselőjét. Kifejezetten olyan hölgyeknek ajánljuk, akik a modern világunkban is klasszikus értékeket képviselnek és valódi hercegnőként akarnak megjelenni az oltár előtt.

A Stella York ruhák viselése egész nap kellemes élményt nyújt

Páratlanul finom, minőségi anyagainak köszönhetően a Stella York ruhák viselése akár egész nap felszabadult, üde, kellemes élménnyel párosul. A selymes és lágy esésű anyagok, a puha csipkés pántok szinte simogatják a bőrt, míg egy-egy ékszerhatású díszítéssel ellátott, elegáns, kényelmes Stella York fűző még a nap vége felé is királynői tartást képes biztosítani.

A Stella York divatmárka kifogástalan stílusú és mesterien megkomponált menyasszonyi ruha újdonságai közül a vékonyabb testalkattal rendelkező-, illetőleg a plus size méretű, teltebb idomú hölgyek is évről évre gazdag és káprázatos modellkínálatból válogathatnak.

A fenséges Stella York ruhák finoman hangsúlyozzák a női idomokat

Az egyszerű letisztult vonalat képviselő, valamint az empire stílusú díszítéssel ellátott darabokig minden modell, attól függetlenül, hogy szaténból, csipkéből, organza, tüll vagy épp taft anyagból készült kifejezetten a nőies vonalak kihangsúlyozására lett megálmodva és megtervezve, mint ez az igazi hercegnős Stella York menyasszonyi ruha is.

A tervezők számtalan egyedi modellt álmodtak meg a klasszikus A-vonalú és uszályos daraboktól a rafináltabb szabású sellő és trombita fazonokig annak érdekében, hogy a Stella York menyasszonyi ruhák között minden nő megtalálhassa álmai ruháját, amely tökéletesen illik mind alkatához, mind személyiségéhez.

A kifinomult tervezés, a fényűző szövetek, a változatos hát, váll és ujjkidolgozások mind olyan különlegesen nőies, romantikus és csábítóan szexi jegyekkel rendelkeznek, amelyek garantáltan nem maradnak csodáló tekintetek nélkül. Egy tökéletes és káprázatos Stella York menyasszonyi ruhában minden nő tetőtől talpig igazi királynőként állhat az oltár elé.