Kenneth Winston - Ella Rosa

A Kenneth Winston - Ella Rosa kollekció modelljei

A Kenneth Winston/ Ella Rosa kollekciók a luxus, az elegancia és a kifinomult ízléses díszítőelemek tökéletes megtestesítője. A varázslatosan szép gyöngyapplikációk és a csodaszép csipkemotívumok szinte életre keltik e kollekciók menyasszonyi ruháit.

augusztus 2

1752

Részletek
augusztus 2

1761

Részletek
augusztus 2

1791

Részletek
augusztus 2

BE465

Részletek

A felső kialakításnál egyaránt találkozunk vállpántos, illetve pánt nélküli darabokkal is, melyeket a szoknya résznél bájos tüll és selyem anyagú fodrokkal látott el a tervező. Így aki ezeket a típusú menyasszonyi ruhákat választja, méltán fogja magát dívának érezni bennük.

Fontos még megemlíteni a mesterien kialakított uszályokat is, hiszen a minőségi anyagok volumene, a csipőkekidolgozás az előkelőséget és az eleganciát sugározzák.

Mindegy, hogy bérelni vagy megvásárolni szeretné a Kenneth Winston kollekció ruhakölteményeit, az eredmény nem marad el: garantáltan úrnőnek fogja érezni magát.

 

A Kenneth-Winston és Ella Rosa kollekciókat az időtlen elegancia, a puha, lágy esésű anyagok és a klasszikus vonalvezetés jellemzi.
A Kenneth Winston esküvői ruhák designercsapata Kaliforniában dolgozza ki évről-évre a szebbnél szebb modelleket, amiket először az Amerikai Egyesült Államokban, majd Európa szerte mutatnak be nagyszabású szakmai kiállításokon.
Ezen menyasszonyi ruhákra jellemzőek a klaszikus vonalvezetések innovatív megoldásokkal ötvözve. Egyedi gyöngyözési technikákat alkalmaznak, ami igazán csodálatossá varázsolja az esküvői ruha kreációkat.
A Kenneth Winston esküvői ruha modelleknél számtalan stílusú és anyagú ruhákat találhatunk. A tervezők nagyon ügyelnek arra, hogy a menyasszonyoknak széles választékot biztosítsanak, megkönnyítve ezzel az esküvői ruha kiválasztásának folyamatát.
A kollekciókban megtaláljuk a királylányos modelleket, a fodros esküvői ruhákat (lágyan leomló vízfodrokat), de a letisztultabb meseszép csipke sellő fazonokat, egyenes vonalvezetésű ruhákat, és a klasszikus A-vonalú menyasszonyi ruhákat.
A kollekciók egyediségét az innovatív design adja meg.
A divatház nagy hangsúlyt helyez a minőségi anyagok használatára és sokféleségére. Megtalálhatóak itt a finom tüllöktől kezdve, a rugalmas georgette anyagokon át, a szatén és organza anyagok is. A páratlanul szép csipkehasználat is jellemző ezen ruhákra.
A díszítőelemeket is csodálatosan kombinálják a tervezők, a finom csillogástól kezdve a hangsúlyosabb csillogáson át

Bejelentkezés (időpontfoglalás)

""
1
Név:az Ön teljes neve
Telefonszám:
Melyik napon szeretne jönni?
Az esemény napja:
Megjegyzés:Írja le kérdéseit, kéréseit bátran!
0 / 500
Previous
Next