Esküvői ruha kölcsönzés és vásárlás menete

Keresed álmaid ruháját, amiben tündökölhetsz, de mégis visszaköszön benne a személyiséged?

A Tiana Exkluzív Esküvői Ruhaszalon segít eligazodni az esküvői ruha kölcsönzés menetében, és megtalálni a számodra legcsodálatosabb, legmegfelelőbb menyasszonyi ruhát.

1. Kell-e időpontot egyeztetni esküvői ruha próbára és van-e a próbának díja?

Mindenképpen, mert ezáltal a menyasszonyok és kísérőik is előre be tudják tervezni, ill. egyeztetni a ruhapróbát, valamint elkerülhetik az esetlegesen várakozással járó kényelmetlenségeket.

Ezáltal lehetőségük nyílik egy minimum 1 órás személyre szabott konzultációra/ruhapróbára is.

Tapasztalt tanácsadónőink szakmai hozzáértésükkel segítik a menyasszonyokat, a számukra leginkább megfelelő esküvői ruha kiválasztásában!

Felhívjuk azonban kedves menyasszonyaink figyelmét, hogy időpontfoglalásnál vegyék figyelembe, hogy a késő délutáni, ill. szombati időpontok nagyon hamar betelnek, ezért érdemes minél hamarabb bejelentkezni próbára.
Exkluzív szalonunkban a ruhapróba díjmentes!

2. Hogyan tudok időpontot egyeztetni esküvői ruha próbára?

Az alábbi telefonszámon: +3630-280- 6288, valamint online időpontfoglalás is lehetséges a megadott linken keresztül:

Időpontfoglalás

3. Mivel készüljek, vagy mit vigyek magammal a ruhapróbára?

A ruhapróbára nyugodtan hozz magaddal egy pánt nélküli melltartót, ha van test színűt, de esküvői cipőre nincsen szükséged, mert vannak „dobogóink”, amelyek ezáltal helyettesítik a magas sarkú cipőt.

4. Mennyibe kerülnek az esküvői ruhák?

Menyasszonyi ruháink kölcsönzési árai márkától és évjárattól függően, a magas minőséget szem előtt tartva maximum 3-szor adjuk ki, negyedik alkalommal kifutó modellé válnak, és bekerülnek outlet részlegünkbe.

A kölcsönzési árak 150.000 Ft – 280.000 Ft között vannak. Ez az ár tartalmazza a menyasszonyi ruha alakra igazítását, egyszeri tisztítását, vasalását és az abroncsot.

Lehetőség van új esküvői ruha vásárlására is, ez esetben azonban 3-4 hónap szállítási határidővel kell kalkulálni, amennyiben az adott modell nincs raktáron. Ezen ruhák árai modelltől függően: 1200€ – 3500€ között vannak.

Első felvételes ruha rendelésére is van lehetőség, ebben az esetben a menyasszony által kiválasztott ruhát megrendeljük a nevére, és neki adjuk ki először kölcsönzésre. Ilyenkor a kölcsönzési díjjal és egy első felvételes felárral kell számolni. Bővebb tájékoztatást a szalonban tudunk nyújtani.

Esküvői ruháink méretei 32-es mérettől 56-os méretig rendelhetőek.

A foglalási díj fix összegű 80.000 Ft, mely készpénzzel, ill. bankkártyával is fizethető.

5. Hány kísérővel érdemes érkeznem a ruhapróbára?

A ruhapróbára olyan emberek kísérjenek el, akiknek a véleményében, illetve ízlésében megbízol, és ismerik a te személyiségedet is, így segítségedre lehetnek a ruhaválasztásban.

Célszerű egy-két kísérővel érkezni, ennél többel viszont nem, mert több személy nagyon különböző véleménye inkább zavart okozhat a menyasszony számára.

6. Mit lehet tudni a szalonban forgalmazott esküvői ruhákról?

A Tiana Bridal Couture Exkluzív Esküvői Ruhaszalon az Essense of Australia cégcsoport díjnyertes világmárkáinak hivatalos és kizárólagos magyarországi márkaforgalmazója – Martina Liana, Essense, Stella York

Kínálatunkban megtalálható a szintén méltán híres Enzoani márka, a spanyol Aire Barcelona valamint Kenneth Winston és Ella Rosa meseszép kreációi.

A fent említett márkák mindegyikéről elmondható, hogy rendkívül magas minőséget képviselnek, ezért is tartoznak az esküvői ruhamárkák élvonalába.

További információk ruháinkról:
www.essensedesigns.com
www.enzoani.com
www.airebarcelona.com
www.kennethwinston.com

7. Problémát jelent-e, ha a menyasszonyi ruha nem pont az én méretem?

Egyáltalán nem! A választott esküvői ruhád minden esetben tökéletesen az alkatodra lesz igazítva, és mivel mi is a magas minőség és maximalizmus elkötelezett hívei vagyunk, nem engedünk el anélkül, hogy a ruhád tökéletesen passzolna rád, és minden négyzetcentiméter úgy álljon rajtad, ahogy azt te elképzelted.

8. Mennyi időre szól az esküvői ruha kölcsönzése?

Egy hosszú hétvégére, azaz akár már csütörtöktől is elvihető a kikölcsönzött esküvői ruha hétfő délelőttig!

Amennyiben ettől az időtartamtól szeretnél eltérni bármi miatt (fotózás, külföldi esküvő, stb.), fordulj bizalommal hozzánk, maximálisan rugalmasak vagyunk e tekintetben is.

9. Mindegyik esküvői ruhának van uszálya?

Igen, az esküvői ruhák egyik fő ismérve az uszály, de az uszály könnyű kezelhetőségét minden esetben biztosítjuk.

Menyasszonyi ruháinkat úgy adjuk ki, hogy az uszály felgombolható/felcsatolható legyen, ha már nem lenne rá szükséged! Tanácsadónőink profi segítséget nyújtanak, hogy hogyan lehet könnyen felgombolni az uszályt és hogy hogyan tudnak a segítőid az esküvőd napján mindenben a segítségedre lenni!

10. Hogyan garantálja a szalon, hogy ruha ugyanolyan gyönyörű állapotban lesz az esküvőm napján, mint, amikor próbáltam?

Úgy, hogy esküvői ruháink kiadását limitáljuk, a magas minőséget szem előtt tartva maximum háromszor adunk ki egy ruhát. Azután újat rendelünk belőle és folyamatosan megújítjuk a menyasszonyi ruha készletünket.

11. Mi történik, ha az előttem ruhát viselő menyasszony tönkreteszi a ruhát?

Ebben az esetben sem kell elkeseredned, hiszen nagy világcégekkel dolgozunk, akik fel vannak készülve az ilyen esetekre is, és adott esetben központi raktárról, vagy másik branch-ből beszerzik nekünk a ruhát.

12. Hogyan választjátok ki a kollekciók darabjait?

Minden évben többször részt veszünk kifejezetten az esküvői szakma számára megrendezett esküvői ruha kiállításokon Európa nagyvárosaiban. Ily módon biztosítjuk a menyasszonyaink számára, hogy mindig az aktuális nemzetközi trendeknek megfelelő divatos, elegáns és kiváló minőségű esküvői ruhákat próbálhassák szalonunkban.

A Tiana Esküvői Ruhaszalonban lehetőség van menyasszonyi ruha vásárlásra is.

Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy, mit érdemes tudni az új esküvői ruha vásárlása és rendelése esetén.
Ha új ruha vásárlása mellett dönt a menyasszony, akkor tervezőin kollekciójából bármelyik modellt választhatja, amit a kívánt méretben és színben elkészítenek neki.

 

Milyen márkákból tudok választani ?

 

Szalonunkban az alábbi nagy divatcégekkel vagyunk forgalmazói kapcsolatban: a spanyol Aire Barcelona és Aire Beach Wedding, a luxuskollekciókat forgalmazó Martina Liana, Enzoani és Essense of Australia, valamint a prémium kategóriás Kenneth Winston, Ella Rosa és Stella York.
Márkáink történetéről bővebben a kollekciók menüpontban tud tájékozódni.

 

www.essensedesigns.com (Martina Liana, Essense, Stella York)

 

www.airebarcelona.com (Aire Barcelona, Aire Beach Wedding)

 

www.enzoani.com (Enzoani, Blue by Enzoani, Beautiful)

 

www.kennethwinston.com (Kenneth Winston, Ella Rosa)

 

Milyen méretekben lehet esküvői ruhát rendelni?

 

Esküvői ruháink EU32-es mérettől EU56-ig rendelhetőek.

 

Mennyi idő alatt készül el a ruhám rendeléstől számítva?

 

A szállítási idő 12 hét a rendelés leadását követően. Minden nagy cégünknek van azonban raktárkészlete, így extrém sürgős esetben le tudjuk kérdezni az aktuális készletet, és ha van az adott modellből, azonnal meg tudjuk rendelni és tudják is szállítani, de ez nyilván elérhetőség függvénye.

 

Milyen árban vannak a megvásárolni kívánt ruhák?

 

Modelltől és márkától függően €1200-tól – € 3600-ig. Pontos árakról csak személyesen áll módunkban felvilágosítást adni.

 

A megvásárolt ruhát az alakomra igazítják?

 

Természetesen, minden esetben.

 

Mit jelent, hogy első felvételes ruha?

 

A kikölcsönözni kívánt ruhát kérheted első felvételre is, ami azt jelenti hogy az adott menyasszonyi ruhát garantáltan senki nem fog viselni előtted. Az ilyen első felvételes ruhák még az eladóterünkbe sem kerük ki, szertnénk, hogy nyugodt legyél a ruha érintetlen állapotát illetően.

 

Milyen színekben érhetőek el az esküvői ruhák?

 

A legtöbb menyasszonyi ruha off-white (fehérbe hajló) és ivory (vaj vagy krém) színben készül. De nagyon divatosak, az alábbi színek is, úgy, mint a rose, a blush, a nude, a púder és a jégkék különböző árnyalatai.
A klasszikus, hagyományos értelemben vett hófehér árnyalat azonban már csak néhány modell esetében érhető el.

 

Felhívjuk kedves menyasszonyaink figyelmét, hogy az általunk forgalmazott márkákat online nem lehet megvásárolni! Amennyiben ilyet észlel, minden bizonnyal olcsó utánzatról van szó.

 

Bármi kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Bejelentkezés (időpontfoglalás)

""
1
Név:az Ön teljes neve
Telefonszám:
Melyik napon szeretne jönni?
Az esemény napja:
Megjegyzés:Írja le kérdéseit, kéréseit bátran!
0 / 500
Previous
Next