Enzoani

Enzoani kollekció modelljei

Az Enzoani márka 2006-ban indult hódító útjára. Nagyon hamar a nemzetközi élvonalba tört egyedi és utánozhatatlan stílusával.

július 29

Mina

Részletek
július 29

Lexanne

Részletek
július 29

Lorena

Részletek
július 29

Katerina

Részletek
július 29

BT19-03

Részletek
július 29

Kara

Részletek
július 29

Kate

Részletek
július 29

Kimmy

Részletek
július 29

Lucie

Részletek
július 29

Logan

Részletek
július 29

Lindy

Részletek

Ki is pontosan Enzoani? Ismerd meg a tervezőt!

 

Kang Chung KA C Lin a kreatív igazgatója a márkának, valamint irányítója a designer csapatnak. A divatvilág egyik központjában, London elismert divatiskolájában szerezte meg a diplomáját, és munkáival hamarosan magára irányította a nemzetközi figyelmet. Kimagasló stílusa, a divat iránti érzékenysége egészen egyedi harmóniát teremt esküvői ruha kollekcióiban.

 

Az ő fantasztikus látásmódjának köszönhetően készülnek ezen meseszép esküvői ruhák, ahol a perfekcionizmus és az egyedi design a meghatározó.
Az Enzoani márkára jellemző a luxus minőségű anyagok, leheletfinom csipkék használata, melyet a különleges design körbeölel.

 

Az Enzoani cégcsoporton belül több márkát is elkülöníthetünk. A névadó fő márka az Enzoani, ahola ruhákra a luxus, a kiemelkedő minőség és az egyedi stílus a jellemző.

 

A Blue by Enzoani és Beautiful by Enzoani márkák az Enzoani fiatalos, bájos, üde vonalát képviselik. Megtalálhatóak itt a modernebb és visszafogottabb vonalvezetések egyaránt.

 

Fontos megemlíteni, hogy az Enzoani márka a díjnyertes esküvői couture márkákhoz tartozik, hiszen számos, szakmai nemzetközi elismerést zsebelt be már az évek során.

 

A kezdeti indulás óta az Enzoani az egyik legkedveltebb márkává vált több kontinensen, mert elkötelezett az innovatív stílus, a kivételes minőség és mindenekfelett az egyedi design mellett.

 

Az Enzoani kollekció menyasszonyi ruháira a meseszép csipkemotívumok és díszítések jellemzőek, illetve nagy szerepet kapnak az egyedi kialakítású felső fűzős részek is.

 

Természetesen vannak olyan ruhák is, melyek a letisztult elegancia segítségével, csak az uszályon található csipkékkel hívják fel a figyelmet, így az is könnyedén talál menyasszonyi ruhát, aki letisztultabb, egyszerűbb vonalvezetést kedveli.

 

A finom, lágy anyagok esése egyfajta drámai megjelenést nyújt úgy, hogy közben a női alak az adott típusú fazonnak megfelelően mindig elsődleges szerepet kap, így egyaránt az A-vonalú illetve a csípőtől bővülő fazonú esküvői ruhák is tökéletesen ki tudják hangsúlyozni a nőies vonalakat.

 

Az Enzoani márkán belül még két további al-márkát is találunk, Blue by Enzoani, ill Beautiful by Enzoani modelljeit, melyekre a fiatalos, üde, bájos szavak illenek.

 

Az Enzoani kollekcióban is megtalálhatóak egyaránt a pánt nélküli, a pántos, illetve az átlátszó csipkékkel díszített hosszú ujjú esküvői ruhák, hogy a lehető legtöbb igénynek meg tudjanak felelni ezek a meseszép ruhaköltemények.

Bejelentkezés (időpontfoglalás)

""
1
Név:az Ön teljes neve
Telefonszám:
Melyik napon szeretne jönni?
Az esemény napja:
Megjegyzés:Írja le kérdéseit, kéréseit bátran!
0 / 500
Previous
Next