Az elegáns esküvői ruha lehet más színű is, mint fehér

A menyasszonyi ruha színe a fehér, mert mindig is az volt – vagy mégsem? Hosszú időn át tényleg ez volt az egyetlen lehetősége a menyasszonyoknak. Vagy fehér volt az esküvői ruhájuk, vagy elmaradt a menyegző.

Szerencsére – bár sokkal inkább megannyi leány és divattervező kitartó kampányolásának hála – lassan megjelentek a fehér árnyalatai, majd ezeket követték a sötétebb tónusok és az élénk színek is.

Mára már elfogadottá vált a sötét elefántcsont árnyalat éppen úgy, mint a pezsgőszín. Cikkünkben ezeket vesszük sorra, hogy mindazok ihletet (és megfelelő esküvői álomruhát) kaphassanak, akik kevésbé kedvelik a hagyományos fehér színt.

Az andalítóan lágy tojáshéj-szín

Ennek az árnyalatnak a kifinomultságát igazán tüllökkel lehet kihangsúlyozni, vagy szolid kristálydíszítéssel a derékvonalon.

Az álomszép, tojáshéj színű csipke-fűzők képesek királynői bájjal kihangsúlyozni a fehér bőrt és a nőiesen lágy vonalakat.

Dark Ivory, hogy kiemeld a bőröd árnyalatát

Az ekrü egyik változata, a dark ivory már nem csak a vájtszeműeknek tűnik fel elsőre, ez a meseszép, tündérvilágot idéző, lágy árnyalat évek óta közkedvelt a menyasszonyok körében, akár csipke, akár tüll dominál a ruhán, ez az a szín, ami igazán kiemeli nem csak a ruha anyagának, de viselője bőrének szépségét is.

Light gold az ifjú hercegnők választása

A púderes hatású light gold varázsa minden menyasszony szívét megdobogtatja, igazán nőies, ugyanakkor kislányos bája igazán a tüllös, könnyedén légies szabású menyasszonyi ruhákban teljesedik ki.

Ez az a színárnyalat, amely szinte kiegészítőket sem igényel, kiváltképpen egy ilyen A-vonalú menyasszonyi ruhánál. Egy light gold színű ruha pont olyan egyedi és tökéletes, mint az, aki ezt az árnyalatot választja.

Pezsgőszín, hogy feldobd a hangulatot

A lágy, szatén anyagból készült, és finom, csipkebetétes champagne ruhák aranyos-sárgás árnyalata lélegzetelállítóan mutat a természetes kreolos, selymes-barna bőrön.

Annak, aki ilyen csodás bőrárnyalattal rendelkezik, mindenképpen érdemes felpróbálni egy pezsgőszín csodát a kedvenc, választott fazonjában, például ezt az A-vonalú esküvői ruhakölteményt. Aligha fog csalódni!

A fehéres árnyalatokon túl

Az igazi színektől sem kell megriadni, ha menyasszonyi ruhát keresünk, az esküvői ruhák színpalettája ugyanis korán sem ér véget a fehér közeli árnyalatoknál.

A merészebbek, valamint az igazán bevállalós menyasszonyok ruhája ma már ugyanis igény szerint akár fekete-fehér kontrasztos, királykék, smaragdzöld, borvörös, piros, pink és akár nap-sárga, vagy épp arany színben is pompázhat.